Sportareál Družstevní

Sportaareálu Družstevní naleznete plavecký bazén o velikosti 25 x 12,5 metru, s hloubkou od 1,15 do 1,45 metru a teplotou vody 28 C. Takový bazén lze dělit na 6 drah, a to jak na délku, tak i na šířku. K dispozici je i regenerační bazének (5,5x 2m) s vodou teplou 33 C. Bazének je umístěn přímo u hlavního bazénu. Oba bazény jsou opatřeny nejmodernější bazénovou technologií. Pro úpravu bazénové vody je použita úprava ozonem, který je mnohonásobně účinnějším dezinfekčním a oxidačním činidlem než chlor. Voda upravovaná ozonem je křišťálově čistá a dokonale ošetřená, je bez chlorového zápachu, bez patogenních mikroorganizmů nebo vedlejších produktů dezinfekčního procesu. Voda je tak zcela zdravotně nezávadná a neštípá děti do očí! Spotřeba chloračních přípravků se díky použití ozonu snižuje až o 85%!

V rámci Sportaareálu Družstevní pracuje naše Plavecká škola Rybka, která Vám nabízí plavecké kurzy na vysoké profesionální úrovni, a to jak kurzy plavání žáků základní škol v rámci povinné školní docházky, tak také kurzy plavání pro mateřské školy, odpolední kurzy plavání pro všechny děti od 4 let, kurzy plavání rodičů s dětmi od 3 let, ale i kurzy plavání pro mládež i dospělé.

Těm z vás, kdo se ve svých aktivitách věnují aktivnímu fitness, je k dispozici Active Fitness se špičkově vybavenou posilovnou, cardio zónou, spinningovým sálem a prostory pro sálové aktivity - powerjóga, pilates, bossu a další. Přijďte se přesvědčit, přijďte si k nám zacvičit.

Ve vstupní hale Sportareálu Družstevní Vás čeká občerstvení s příjemným posezením v Bistru Aroma. Moderní, ale útulné prostředí i s venkovním posezením, kvalitní občerstvení a příjemná obsluha je k dispozici jak aktivním návštěvníkům sporaareálu, tak i třeba maminkám s dětmi a dalším návštěvníkům.

V celém Sportaareálu Družstevní budeme dodržovat striktní zákaz kouření!

Přijďte nás navštívit, těšíme se na Vás!

 

    Recepce bazénu
   Telefon: 773 379 535

Provoz areálu
Telefon: 773 379 535
sanda@galantbrno.cz
radek@galantbrno.cz

Active Fitness
Telefon: 773 379 534
ondra@galantbrno.cz

Plavecká škola Rybka
Telefon: 773 379 535 nebo 608 827 172
kocarova@galantbrno.cz

 

www.druzstevni.cz/